Despre proiect

IVONCO este o companie națională cunoscută în domeniul construcțiilor având stații de betoane, fabrică de polistiren expandat și proiecte în mai multe zone din București.

Principalul proiect imobiliar este Ansamblul Rezidențial IVONCO Residential din Pantelimon format din 9 cladiri în care se regăsesc garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere care îmbină într-un mod util şi plăcut mediul urban cu cel modern. Daca doriți un stil de viață deosebit, într-un adevărat cartier în care să vă bucurați de liniște, spații verzi și vecini de apartament civilizați, IVONCO Residential este locul ideal pentru dumneavoastră.

Un proiect ideal pentru o viață minunată cu un confort modern într-un peisaj natural cu priveliști impresionante. Acest ansamblu rezidential a fost gândit  pentru a satisface nevoile tuturor persoanelor care sunt în căutarea unui nou cămin.

Complexul rezidenţial este poziţionat într-o zonă cu acces rapid la pieţe, spitale, şcoli si gradiniţe. Vezi localizarea pe harta interactivă

Acest proiect este realizat din surse financiare proprii fără alți intermediari.

Complexul de blocuri IVONCO Residential, conceput de un dezvoltator cu o vastă experiență pe piața imobiliară, este un proiect modern, construit la cele mai înalte standarde, cu materiale durabile şi de calitate, și îndeplinește toate cerințele pieței imobiliare actuale, beneficiind totodată de toată infrastructura necesară unui climat de confort: gaze, curent electric, canalizare, apă.

Localizare pe hartă

Localizare pe harta - Ivonco Residential