fbpx

ANSAMBLU REZIDENTIAL

Ansamblul rezidential IVONCO Residential din orasul Pantelimon (Bdul Biruintei, DN 3, Str. Indepenedentei), format din 9 cladiri in care se regasesc garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere care imbina intr-un mod util si placut mediul urban cu cel modern. Daca doriti un stil de viata deosebit, intr-un adevarat cartier in care sa va bucurati de liniste, spatii verzi si vecini de apartament civilizati, IVONCO Residential este locul perfect pentru dumneavoastra.

Un proiect ideal pentru o viata minunata cu un confort modern intr-un peisaj natural cu privelisti impresionante. Acest ansablu rezidential a fost gandit pentru a satisface nevoile tuturor persoanelor care sunt in cautarea unui nou camin.

Complexul de blocuri IVONCO Residential, conceput de un dezvoltator cu o vasta experienta pe piata imobiliara, este un proiect modern, construit la cele mai inalte standarde cu materiale durabile si de calitat, si indeplineste toate cerintele pietei imobiliareactuale, beneficiid totodata de toata infrastructura necesara unui climat de confort: gaze, curent electric, canalizare si apa.

Complexul rezidential este pozitionat intr-o zona cu acces rapid la piete, spitale, scoli si gradinite.

DEZVOLTATOR

IVONCO este o companie națională cunoscută în domeniul construcțiilor având stații de betoane, fabrică de polistiren expandat și proiecte în mai multe zone din București.

Principalul proiect imobiliar este Ansamblul Rezidențial IVONCO Residential din Pantelimon format din 9 cladiri în care se regăsesc garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere care îmbină într-un mod util şi plăcut mediul urban cu cel modern. Daca doriți un stil de viață deosebit, într-un adevărat cartier în care să vă bucurați de liniște, spații verzi și vecini de apartament civilizați, IVONCO Residential este locul ideal pentru dumneavoastră.

Un proiect ideal pentru o viață minunată cu un confort modern într-un peisaj natural cu priveliști impresionante. Acest ansamblu rezidential a fost gândit pentru a satisface nevoile tuturor persoanelor care sunt în căutarea unui nou cămin.

Complexul rezidenţial este poziţionat într-o zonă cu acces rapid la pieţe, spitale, şcoli si gradiniţe.

Acest proiect este realizat din surse financiare proprii fără alți intermediari.

Complexul de blocuri IVONCO Residential, conceput de un dezvoltator cu o vastă experiență pe piața imobiliară, este un proiect modern, construit la cele mai înalte standarde, cu materiale durabile şi de calitate, și îndeplinește toate cerințele pieței imobiliare actuale, beneficiind totodată de toată infrastructura necesară unui climat de confort: gaze, curent electric, canalizare, apă.

baneasa_01

Baneasa Shopping City